Cabinetul de Avocat “Mihai Şuler” a luat fiinţă pentru a veni în sprijinul persoanelor fizice şi juridice, pentru a promova şi dezvolta servicii de consultanţă, consiliere, asistenţă şi reprezentare, la cel mai înalt nivel.

Înfiinţat conform prevederilor Legii nr. 51/1995, privind organizarea şi exercitarea în România a profesiei de avocat, cabinetul nostru de avocatură își desfășoară activitatea în baza principiilor confidențialității și responsabilității, prestând servicii juridice de calitate în diferite domenii de practică ale dreptului.

Cabinetul de Avocat “Mihai Şuler” vine în întâmpinarea clienților săi, punându-le la dispoziție relații de conlucrare cu specialiști în domeniile de activitate în care acesta este implicat, printre care menționăm:

S.P. BĂLESCU ȘI ASOCIAȚII S.P.R.L. – societate profesională de insolvență – desfășoară activități de insolvență în Buzău și în alte puncte teritoriale (http://www.balescusiasociatii.com)

S.P. BFJ CONSULTING GROUP S.P.R.L. – societate profesională de insolvență – desfășoară activități de insolvență în București și în alte puncte teritoriale (http://www.bfj.ro/)

S.P. EXPERT CONT INSOLVENCY I.P.U.R.L. – societate profesională de insolvență – desfășoară activități de insolvență în București și în alte puncte teritoriale (http://www.expertcontinsolvency.ro/)

S.C. MBA EXPERT CONSULTING SERVICES S.R.L. – societate profesională de audit financiar și contabilitate (http://www.mbaexpert.ro/)